Pent brukte bedrifts-PC med ett års garanti Rubi Data AS

Pent brukte bedrifts-PC med ett års garanti

Dette dreier seg om tidligere bedrifts PC'er. Du kan ha tillit til at PC'en har gjennomgått service på et profesjonelt verksted og at alle data fra den forrige eieren er slettet.

Spar penger ved kjøp av pent brukte bedirfs-PC fra ledende produsenter som Lenovo, Dell, HP og Apple. Vi har PC og MAC som passer for ulike brukergrupper som studenter, kontor, forretningsdrift, for gamere og de fleste andre brukergrupper.

Vi kan tilby et forholdsvis bredt utvalg av pent brukte bedrifts-PC . Enten du ønsker å handle en Windows PC eller MAC, så har du i begge tilfeller muligheten til å enten å kjøpe enheten slik som den er, eller du kan bestille oppgraderinger av RAM, SSD eller andre komponenter.

Med mer enn 10 års erfaring i bransjen så er Rubi Data AS et sikkert valg for innkjøp av Overhalte PC av høy kvalitet. Våre datamaskiner leveres med minimum 4GB ram og 128 GB SSD.

Du har muligheten til å oppgradere RAM, SSD og operativsystem etter behov. Vi kan tilpasse og installere de komponenter og det utstyr som du måtte ønske.

PC'er som er bygget for bedriftsmarkedet har ofte en bedre mekanisk og teknisk konstruksjon enn de PC'ene som er bygget for privatmarkedet. Derfor har også ofte forholdsvis færre feil og en lengre levetid.

Våre Pent brukte Bedrifts-PC kommer med minimum 12 måneders garanti. Det finnes også en mulighet til å kunne utvide denne garantiperioden.

Hvis du har spørsmål, eller det er noe som du lurer på, så ta kontakt med vårt salgsteam. Vi er tilgengelig på telefon og e-posten . Vi er der for å hjelpe deg.

Vår forretning har åpningstider 10:00 til 18:00 hver dag. Og På lørdag åpen vi fra klokka 12:00 til 17:00.
Du vil alltid være velkommen til oss.


Tilbake til bloggen