Komplett kontor pakke tilbud Rubi Data AS

Komplett PC kontor PC pakke tilbud

Oppnå høyere produktivitet med vårt brede utvalg av kontorpakker.

Komplett kontorpakke til din bedrift.

Holder du på å starte en bedrift men trenger data utstyr? La oss ta vare på det.

Vi tilbyr IT utstyr til deg som starter ut med en liten bedrift, eller til deg som ønsker å utvide bedriften din. Vi har alt fra Kontorpakker med stasjonære-datamaskiner, skjermer, mus og tastatur, til bærbare datamaskiner med dokking, skjerm, mus og tastatur. Du velger det som passer best til din bedrift.

Vår tjeneste er veldig fleksibel, den tilpasses til deres behov. Dette vil si dersom du er en mindre bedrift så trenger kanskje mindre datamaskiner, dette vil da senke prisen. Vi kan til og med komme bort til deres bedrift og ta en titt selv dersom dere synes det hadde vært best. Våre ansatte har flere år med erfaring og har IT-kompetansen til å bestemme for dere.

Vi kan også sørge for datasikkerhet til din bedrift slik at ingen uautoriserte personer får tilgang til innsiden av systemet. Det siste man ønsker i en bedrift fylt med datamaskiner er hackere og farlig programvare som infiserer maskinene.

Vi kan også fikse nettbaserte tjenester for dere, ting som Office 365, E-post, backup, og vi tilbyr remote- og onsite-support dersom det skulle være noen problemer. Dersom dere trenger noe veldig spesifikt så er det mulig at vi kan også fikse dette for dere. Det er bare å ta kontakt.

Tilbake til bloggen