Om Rubi Data

Data for deg og din bedrifter 

 

Rubi Data AS har helt siden oppstarten i 2010 hatt en positiv og fornuftig utvikling. Vår forretningside’ ved oppstart var først og fremst å kunne tilby kvalitets dataverktøy til en lavere pris enn de fleste vanlige butikker. Vårt fokus var derfor å tilby Bedrift-PC-er til konkurransedyktige priser. At vi i tillegg fra dag en av også valgte nettsalg som vår viktigste salgskanal, har også bidratt til at vi har fått den positive markedsposisjonen som vi har i dag.

Det har alltid vært viktig for Rubi Data å lytte til våre kunder. Dette har ført til at vi stadig har utvidet vårt produktutvalg for å holde tritt med deres ønsker og utfordringer. Vi kan i dag derfor tilby komplett utvalg av Bedrift-PC-er,Mac, Mobiltelefon og Nettbrett.og IKT produkter, herunder også nettverkprodukter,serverdrift og IT-løsninger til små mellom store bedrifter.

Vårt arbeid er hele tiden i tråd med vår forretningsidé om å være ”best i klassen”

-

Som en del av denne utviklingen har vi i tillegg til privatmarkedet også kapasitet til å håndtere store volum for våre kunder. Dette kan blant annet være;

  • PC-verksted med alle typer reparasjoner og modifikasjoner på hardware.
  • Installasjon og drift av server og programvare ute hos kunder.
  • Lokal drifting av egne servere i egne lokaler.

Siden oppstarten i 2010 er vi glade for den positive responsen vi har fått av våre kunder. I denne tiden har også produktområdet vårt blitt utvidet til å dekke flere behov for våre kunder. Vi setter derfor stor pris på at den stadig økende porteføljen av faste kunder hele tiden utfordrer oss innenfor nye produkter og løsninger.