PC-Hjelp

Vi tilbyr reparasjon av PC-er, Mac-er, smarttelefoner og nettbrett av alle typer.

Konkurransedyktige priser og rask levering er også noe vi er stolte av å tilby. Vi sikrer alltid at våre priser er konkurransedyktige, og vi kan også tilby faste avtalepriser for reparasjoner og service. Vi gjør vårt beste for å sikre rask leveringstid, og hvis situasjonen er spesielt kritisk for våre kunder, er vi også fleksible for å imøtekomme deres behov.


 

En velfungerende PC er viktig for de fleste av våre kunder. Det er derfor avgjørende at vi kan hjelpe raskt og effektivt hvis maskinen er ødelagt, ikke fungerer, er treg eller trenger en oppgradering for å få nytt liv.

 

 

Vi bruker alltid høykvalitets skjermer når vi erstatter skjermer. Reparasjonen utføres med full servicegaranti og reklamasjonsrett. Vi streber alltid etter å matche prisene du finner i Rogaland.

 

Vi har vårt eget serviceverksted i Stavanger og ønsker å tilby garantert best pris på skjermbytte. Vår prisgaranti er som følger: Hvis du finner et annet serviceverksted som er billigere enn oss for samme reparasjon i samme område, så matcher vi prisen.


Virus og gjenoppretting?

 

Vi opplever stadig at våre kunder er usikre på sin egen bruk. Dette kan for eksempel være popup-vinduer som ofte kommer opp, opplasting av gratisprogrammer eller generelt sett usikkerhet om andre har eller kan få tilgang til hva som skjer på maskinen. Her kan vi hjelpe med nyttige råd, hjelp med installeringer og gjenoppretting av filer og programmer som er slettet eller mistet.

 

  

Dersom harddisken krasjer, og du er redd for at alle filene er tapt for godt, kan vi berolige med at det fortsatt finnes håp om at dette kan reddes.
Vår kompetanse innen dataredning kan hjelpe deg med å analysere harddisken for å finne ut hva som er galt, og hvilke type feil det eventuelt er snakk om (logisk eller fysisk feil). Dette gir oss så en diagnose om mulighetene for å kunne redde hele eller deler av maskinens data.

 

 

Oppleves PC-en ikke er like rask som før? Da er den antagelig lastet med uønsket programvare og reklame. Til en rimelig pris kan vi få PC-en like rask som den var. I mange tilfeller kan vi også med enkle grep faktisk gjøre den enda raskere enn tidligere.

 

 

 

Reparasjon er ofte mer lønnsomt og langt rimeligere enn ny-innkjøp når det gjelder Apple-produkter. Vi påtar oss å rette opp de fleste typer tekniske feil. Vi kan hjelpe deg raskt og effektivt dersom din Mac er ødelagt.

Oppgradering til SSD Disk | Bytte skjerm | Bytte hovedkort
MagSafe-kontakt | Bytte av tastatur | Reinstallsjon av OS
Nytt batteri | Ny lader | Styreflate

                         Alle våre kunder skal være fornøyd med våre tjenester – ingen unntak!