IT Løsninger

 

PAKKETILBUD      5490,-

____________________________________________________________________________________________________________

UTSTYR

PC'er som er bygget for bedriftsmarkedet har ofte en bedre mekanisk og teknisk konstruksjon enn de PC'ene som er bygget for privatmarkedet. Derfor har også ofte forholdsvis færre feil og en lengre levetid. Vi leverer våre produkter til gode priser og med service på kjøpet. Dersom det er ønske om å leie eller å lese IT utstyr med driftsavtale, så kan vi også stå for driften av utstyret.

 

EPOST

Vi tilbyr en smart exchange Epostløsning for din bedrift, som lar deg og dine ansatte synkronisere hele mailboksen på alle enheter samtidig hvor som helst i verden.

 

 

 

SERVERDRIFT

Vi drifter selv nye og moderne servere som sikrer det beste fra dagens serverteknologi. Vi legger også vekt på å tilfredsstille dagens krav til miljøvennlige produkter. For krevende arbeidsbelastninger og med fleksibilitet og høy ytelse. For viktig bedriftsfunksjoner. Vi har servere og annen nødvendig infrastruktur for din bedrift.

 

NETTSKYTJENESTER

Vi ønsker å være blant de beste samarbeidspartnerne for små og mellom store bedrifter. Ved å bruke skybaserte tjenester så kan man arbeide enkelt og effektivt fra det sted man måtte være i verden. Vi kan levere disse tjenestene: Microsoft Office 365, Exchange og Sharepoint.

____________________________________________________________________________________________________________

ANDRE TJENESTER

 

IT- OG WEB LØSNINGER

Ny teknologi og digitale løsninger er nødvendig for å kunne drive virksomheten din videre i et stadig mer nytenkende marked som hele tiden er i utvikling.

Vi kan tilby våre kunder en komplett og helhetlig, profesjonell produktportefølje som gir de egenskapene som behøves for å oppnå en tydelig og positiv profilert tilstedeværelse på Internett. La dine kunder finne din bedrift ved at web-stedet er optimalisert til å bli funnet av dagens søkemotorer.

 

FJERNHJELP

Er du kunde hos oss, kan vi hjelpe deg Remote ved å logge oss på din maskin.

Dette gjøres kun ved behov, og når du gir oss tilgang til det. Vi kan ikke logge oss på din maskin uten at du gir oss tilgang hver gang det behøves.

 

WEB LØSNINGER

Splendit tilbyr webdesign, online markedsføring (SEO) og sosiale medietjenester. Vi tilbyr også nærhetsannonsering, som er ideell for forretninger med virksomheter som er avhengige av walk-in-virksomhet. Vi tilbyr nettstedstjenester til bedrifter i hele Europa.

Vi vil designe, utvikle og vedlikeholde dine mobilvennlige nettsteder uten å brenne hull i lommen. Vi har servicealternativer og løsninger for oppstart, små til mellomstore bedrifter og bedriftsorganisasjoner.

 

NETTBUTIKK

Enten det derie seg om nettsider, en nettbutikk eller en “mobile app” så kan vi gjøre det enklere å selge dine produkter. Å selge online inneholder også noe mer enn bare det å ha en nettbutikk. Våre nettbutikk har innebygt optimalisering for søkemotorer. Du kan bruke online “real-time” analyseverktøy for å gjøre deg kjent med brukernes kjøpsatferd.

Administrer din webbutikk og ditt lager, behandle ordre, skrive ut kjøpsdokumentasjon og skreddersy e-post i vårt intuitive brukergrensesnitt. Skatte og moms- regel kan også være dekket inn.

 

KONTAKT OSS

Enten det dreier seg om små eller store prosjekter, eller oppgaver, så vil vi kunne bistå med den støtte som det måtte være behov for. Våre tjenester vil alltid være tilgjengelig 24/7 og de skal alltid være brukervennlige, pålitelige og oppdaterte.

 

Kontakt oss på post@splendit.no for din skreddersydd IT-løsning/web-løsning.

Besøk oss på nettsiden vår https://www.splendit.no.