IPHONE REPARASJON - KNUST SKJERM Rubi Data AS

IPHONE REPARASJON - KNUST SKJERM

De fleste av oss er i dag avhengig av at våre digitale hjelpemidler er i orden og at de virker slik som de skal.

Reparasjon av smarttelefoner
Har du mistet smarttelefonen din i bakken? Har den blitt utsatt for vannskade, eller har den bare sluttet å virke? Har uhellet vært ute? La våre dyktige serviceteknikere reparere din smarttelefon. Vi kan få enheten tilbake til opprinnelig stand på kort tid.

iPhone-reparasjon
Vi bruker alltid en høykvalitetsskjerm ved utskifting av skjermer. Reparasjonen skjer med full servicegaranti & reklamsjonrett. Vi forsøker alltid å matche prisene du finner i Rogaland.

Android-reparasjon
Vi har eget serviceverksted i Stavanger og ønsker å tilby garantert best pris på utskifting av skjerm. Vår prisgaranti: Dersom du finner et serviceverksted som er billigere enn oss på samme reparasjon, i samme distrikt, så matcher vi denne prisen.

Noen ganger så kan uhellet være ute og vi får en skade på vår tekniske enhet. Vi kan da tilby reparasjon og en enkel og problemfri løsning på de problemer som måtte oppstå. Rubi Data har etablert en egen avdeling med dyktige serviceteknikere som kan reparere din tekniske enhet, enten det dreier seg om en smarttelefon, nettbrett, Iphone eller Ipad.

Reparasjon vil ofte være mer lønnsomt og langt rimeligere enn nyinnkjøp, og enheten kan ofte bli som ny.Fornøyde kunder er en av våre viktigste målsettinger. Det er viktig for oss å yte god service og å gi deg som kunde et produkt som gjør at du vil komme tilbake til oss.

Vi har ledig kapasitet og reparerer din telefon til fast pris. 
Våre reparasjoner skal alltid holde en høy faglig standard og det blir gitt garanti på de reparasjoner som vi utfører.

Ta kontakt hvis uhellet skulle være ute.

Tilbake til bloggen