Siste innlegg
MOBIL REPARASJON Rubi Data AS

MOBIL REPARASJON

Reparasjon av smarttelefoner
Har du mistet smarttelefonen din i bakken? Har den blitt utsatt for vannskade, eller har den bare sluttet å virke? Har uhellet vært ute? La våre dyktige serviceteknikere reparere din smarttelefon. Vi kan få enheten tilbake til opprinnelig stand på kort tid.

iPhone-reparasjon
Vi bruker alltid en høykvalitetsskjerm ved utskifting av skjermer. Reparasjonen skjer med full servicegaranti & reklamsjonrett. Vi forsøker alltid å matche prisene du finner i Rogaland.

Android-reparasjon
Vi har eget serviceverksted i Stavanger og ønsker å tilby garantert best pris på utskifting av skjerm. Vår prisgaranti: Dersom du finner et serviceverksted som er billigere enn oss på samme reparasjon, i samme distrikt, så matcher vi denne prisen.

 Klikk her for mer vedrør reparasjon


Har du noen gang opplevd at smarttelefonen din begynner å oppføre seg rart? Kanskje skjermen fryser, batteriet tømmes raskt, eller kanskje det er noe mer alvorlig som for eksempel en knust skjerm. Når du trenger pålitelig mobilreparasjon, trenger du ikke lete lenger enn våre profesjonelle mobilreparasjonsløsninger.I denne teknologiske tidsalderen har mobiltelefoner blitt en essensiell del av livene våre. Vi forstår hvor frustrerende det er når mobilen din går i stykker. Derfor tilbyr vi raske, effektive og toppkvalitets mobilreparasjonstjenester, og sørger for at enheten din fungerer som ny.Våre tjenester spenner fra skjermbytter, batteribytter, knappereparasjoner, til mer komplekse problemer som vannskader. Vi er stolte av å tilby utmerket kundeservice, i tråd med mottoet vårt - Du trenger hjelp, vi har løsningen.Vi forstår at du ikke har tid til å kaste bort, og derfor jobber vårt team av eksperter målrettet for å løse problemer så raskt som mulig. Vi bruker kun de best opplærte teknikerne, som benytter seg av de mest avanserte teknikkene og verktøyene, og leverer kvalitetsresultater hver gang.Enten det er en iPhone, Samsung, Huawei eller et annet merke, dekker våre mobilreparasjonstjenester alle. Vi tilbyr omfattende tjenester til overkommelige priser, og streber etter å gi deg best mulig verdi for pengene dine. Vi verdsetter ærlighet, integritet og kundetilfredshet over alt annet. Så hvorfor vente? Kontakt oss nå!

Tilbake til bloggen