Siste innlegg
MAC REPARASJON Rubi Data AS

MAC REPARASJON

Virker ikke Mac'en din ? Knust Skjerm ? Er batteriet dårlig ? Vi vil løse de fleste problemene innen kort tid. Garantert ! 

Vi utfører vårt eget serviceverksted og reparasjon på ditt Apple-produkter.

 iMac | iMac pro | Macbook | MacBook Pro | Macbook Air | Mac Pro | Mac mini

Reparasjon er ofte mer lønnsomt og langt rimeligere enn nyinnkjøp når det gjelder Apple-produkter .Vi påtar oss å rette opp de fleste typer tekniske feil. Vi kan hjelpe deg raskt og effektivt dersom Mac din er ødelagt, ikke virker, er treg eller at den behøver «en ny vår» i form av en oppgradering.

Oppgradering-SSD Disk
Bytte av skjerm
Bytte av hovedkort
Nytt batteri
Ny Lader
Styreflate
Magsafekontakt
Bytte av tastatur
Reinstallsjon av iOS

Dersom du har et spørsmål om vår service eller om reparasjoner av Apple-produkter, så kan du ta kontakt med oss via fanen «Kontakt oss»

 

Å eie en Apple Mac er en kilde til stolthet for mange datamaskinbrukere. Men selv de beste maskinene kan støte på problemer. I denne bloggen skisserer vi de mest effektive løsningene for Mac-reparasjoner. Se på dette som din ekspertguide som tar tekniske faguttrykk og forenkler det for hverdagsbrukere.Når det gjelder Mac-reparasjon, er noen problemer vanligere enn andre. Dette inkluderer systemkrasj, feil på harddisken eller til og med programvareproblemer som kan bremse ned Mac-en din. Har Mac-en din plutselig sluttet å fungere? Hvis ja, kan det skyldes maskinvare- eller programvareproblemer. De fleste maskinvareproblemer krever ekspert hjelp. Men, det finnes noen programvareproblemer du kanskje kan fikse selv.Vi dekker også ytelsestips for å holde Mac-en din kjørende effektivt. Dette inkluderer regelmessige systemoppdateringer, diskopprydding og mer. Tross alt er forebygging bedre enn kur. Disse vedlikeholdspraksisene holder Mac-en din unna vanlige problemer og forlenger levetiden til enheten din. Selvfølgelig krever de litt av tiden din hver dag. Men i det lange løp forhindrer de store tekniske problemer og store reparasjonskostnader.Konklusjonen vår utstyrer deg med nødvendig informasjon og tips, og forenkler din reise innen Mac-reparasjon. Verken vil tekniske faguttrykk skremme deg, eller vil du bli overrumplet av tilfeldige systemnedbrudd. Følg med for flere oppdateringer og detaljerte veiledninger om hvordan du håndterer og feilsøker Mac-en din som en proff.

Tilbake til bloggen